Welkom bij Nailspolishbylaura
Hier zul je elke maandag en vrijdag nieuwe artikelen vinden.
ze kunnen zowel reviews, swatches, stashes als shoplogs bevatten. Maar ook op woensdag komt er iets heel leuk op namelijk een tip van de week!
Blijven bezoeken dus! En sluit je ook aan als volger van deze blog!

maandag 2 juli 2012

De 5 meest gestelde vragen over crèmes

Hoi! Ik heb vandaag voor jullie misschien een heel interessant artikel. Ik Stel jullie vandaag de 5 meest gestelde vragen over crèmes, misschien denken jullie nu dat dit helemaal niet nodig is maar misschien denken jullie wel anders na deze vragen.


Benieuwd?


Twijfel jij er wel is aan of je wel een goede crèmes hebt gekocht? 
Hier krijg je op je vragen een duidelijk en eerlijk antwoord.


Waarom is een dagcrème belangrijk?
Alle processen in de huid zoals herstel en huidvernieuwing hebben water nodig. Vergelijk het met een wasmachine: als je zeep toevoegt, maar geen water, krijg je de was nooit schoon. Zo werkt het ook met de huid: de huid kan pas optimaal functioneren wanneer ze goed gehydrateerd is. Daarom heeft ze elke dag een laagje vochtinbrengende crème nodig.




Vanaf welke leeftijd moet je beginnen met een antirimpelcrèmes?
Het is een fabel dat antirimpelcrèmes later niet meer werken als je al vroeg begint te smeren. Je huid vernieuwt zich elke vier à zes weken, en heeft geen geheugen. Over het algemeen kan je beter vroeger dan later beginnen smeren , omdat antirimpelcrèmes ook preventief werken. Het is wel zo dat antirimpelcrèmes ontwikkeld zijn voor de rijpere dus, drogere huid: daardoor zijn ze voor de jonge huid te vet. de beste richtlijn is om met een antirimpelcrème te beginnen zodra je de eerste tekenen van huidveroudering ziet.Dat gezegd zijnde: antirimpelcrèmes zijn geen must. Het allerbelangrijkste voor je huid blijft hydratatie. Als je tot je 85ste 'gewoon' met een vochtingbrengende crème smeert, ben je goed bezig!


Hoe snel werkt een crème? 
Huid vernieuwt zich om de vier à zes weken:  dat betekent dat je even moet volhouden voor je kan bepalen of een crème werkt. Maar als je een crème uitprobeert en je huid reageert er meteen op met puistjes of uitslag, dan heeft het waarschijnlijk niet veel zin om verder te smeren.


Werken antirimpelcrèmes echt?
De werking van ingrediënten zoals retinol, antioxidanten en hyaluronzuur is beweren en er wordt in de laboratoria van de cosmeticamerken ernstig werk verricht. Antirimpelcrèmes verjongen trouwens ook door hun textuur en niet alleen door hun huidverjongende bestanddelen. Ze spannen je huid op, vullen rimpels optisch op dankzij weerkaatsende deeltjes, spelen met het licht en geven je huid zo een egalere look.


Een oogcrème: nodig of overbodig?
De huid is rond je ogen dunner en droger dan elders in je gezicht. Ze kan de bescherming van een crème dus goed gebruiken. Gewone gezichtscrèmes bevatten soms parfum en daar is de huid rond de ogen vaak te gevoelig voor. Tokkel wat dagcrème in je oogcontour: is je huid tevreden, dan kan je rustig verder smeren. Of gebruik een dagcrème zonder parfum. Zolang je je oogcontour maar niet overslaat! Oogcrèmes bevatten wel ingrediënten die wallen en kringen aanpakken en dat doet een dagcrème niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten