Welkom bij Nailspolishbylaura
Hier zul je elke maandag en vrijdag nieuwe artikelen vinden.
ze kunnen zowel reviews, swatches, stashes als shoplogs bevatten. Maar ook op woensdag komt er iets heel leuk op namelijk een tip van de week!
Blijven bezoeken dus! En sluit je ook aan als volger van deze blog!

maandag 6 augustus 2012

Handmassage





Zalig!! Wat kan je stress, spanning en slechte humeur beter weg laten gaan dan een massage. Hebben jullie al gehoord van een handmassage? In dit artikel laat ik jullie zien hoe je hoe je je vriendin een handmassage kan geven en daarna kan zij het natuurlijk bij jou doen!

Benieuwd hoe je doet?

Je handen maken duizende bewegingen per dag, alleen daarom al mag je ze extra aandacht geven. Een handmassage werkt ontspannend, verbetert de doorbloeding en maakt je spieren los. Op die manier draagt een massage bij aan het voorkomen van RSI-klachten (RSI- muisarm). Je kunt jezelf masseren, maar het is ook fijn als een ander dat doet.

Zo masseer je je eigen handen
De gevoelige plekken zijn: je gewrichten, de muis van je hand, het zachte gedeelte tussen de duim en wijsvinger, het midden en de zijkanten van je hand.

De binnenkant van je hand: druk met de duim van je andere hand in het midden van je hand. Maak een ronddraaiende beweging. Zo werk je stap voor stap de binnenkant van je hand af, van binnen naar buiten.

De muis van je hand: deze plek is extra gevoelig. Druk met je duim op de muis van je hand. Hou  die druk vast en masseer de plak met de ronddraaiende bewegingen. Schuif dan op en doe hetzelfde.

Tussen duim en wijsvinger: neem het zacht gedeelte tussen je duim en wijsvinger en kneed de huid met ronddraaiende bewegingen. Die massage helpt tegen hoofdpijn.

De zijkanten: neem de zijkant van je hand tussen dim en wijsvinger en kneed de huid. Neem je pink en je duim ook even mee.

Je vingers: druk voorzichtig tegen de onderkant van je vinger, op het randje van je hand. Je vingertoppen zijn gevoelig. Pak ze stevig vast en schud je vinger los.

Zo masseer je de handen van je vriending.
Zorg dat je handen warm zijn. Jij kunt ze opwarmen onder de warme kraan. Rol een handdoek op en laat de polsen van je vriendin erop rusten. Wrijf je palmen in met een beetje olie of handcrème en herhaal alle bewegingen die hierboven beschreven staan.

Het is zeker is de moeite waard om te doen!

Doei!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten