Welkom bij Nailspolishbylaura
Hier zul je elke maandag en vrijdag nieuwe artikelen vinden.
ze kunnen zowel reviews, swatches, stashes als shoplogs bevatten. Maar ook op woensdag komt er iets heel leuk op namelijk een tip van de week!
Blijven bezoeken dus! En sluit je ook aan als volger van deze blog!

vrijdag 25 mei 2012

De 10 beauty geboden.

Hoi! Vandaag wil ik jullie de 10 beauty geboden vertellen dit heb ik in een boek gelezen en ik vond dit best wel handig.

Benieuwd wat ze inhouden?



Ok, hier komen ze!


Think before you Pink
of je nu oogschaduw of blush in de weer bent, het is altijd makkelijker om
extra kleur toe te voegen dan om die kleur er weer af te halen.
Breng je make-up dus met mate aan. En doe altijd eerst wat product op de rug van je hand:
zo zie je duidelijk hoeveel je nodig hebt.

Luister alleen naar Jezelf
make-upstrends zijn leuk. probeer ze gerust uit als je daar zin in hebt. Maar het hoeft niet. het belangrijkste is dat je make-up bij je past. En wie kent jou beter dan jijzelf?
Make-up is uitgevonden zodat jij je troeven in de verf kunt zetten. Luister dus alleen naar jezelf.

Maak een Pland
Make-up past in een totaalplaatje. Begrijp ons niet verkeerd: make-up doet wonderen ( je verbergt er met gemak een nachtje doorzakken mee). Maar echt stralen doe je pas met het volgende actieplan.
Eén : verzorg je huid goed.
Twee: blijf jezelf. Zoek je eigen stijl qua kleren en make-up .
Drie: ga altijd voor een natuurlijk, frisse look.

Oefening baart Kunst
Ooit gehoord van iemand die kon autorijden na één keer oefenen? Neem van ons aan dat een perfect potloodlijntje tekenen minstens even moeilijk. Neem dus een spiegel en experiment erop los. 
Eén uitzondering: vlak voor je de deur uitgaat, speel je beter op veilig. Geloof ons!  Voor de eerste keer smokey Eyes proberen op de avond van je grote date is echt geen goed idee.

Less is More
Eruitzien als jezelf,  maar dan nog mooier: dat is de bedoeling van make-up. Je hoeft er dus maar een klein beetje van te gebruiken. Met een paar goede basics kom je een heel eind. Als je die op een slimme manier aanbrengt, ben je in geen tijd klaar. Je ziet er prachtig uit en niemand heeft in de gaten dat je make-up op hebt!

Je bent het waard!
Make-up is pure verwennerij en de manier om zorg te dragen voor jezelf. Wanneer je aan de slag gaat met de tips en trucs in dit boek, zul je zien dat ook jij een echte beauty bent ( mocht je daar nog niet van overtuigd zijn, natuurlijk). Investeer in goede  producten ( die hoeven heus niet duur te zijn!) en bewaar ze netjes en schoon in een make-uptasje. Stift je lippen rood als je een beetje bleu betn. Je zult zien dathet meteen stukken beter gaat!

Het juiste licht 
Heb je je opgemaakt in een schemerige badkamer, dan is de kans groot dat je make-up bij daglicht te fel uitvalt. Zorg dus voor de juiste belichting wanneer je je make-up aanbrengt. Ideaal is helder en frontaal licht langs beide kanten van de spiegel, zodat er geen schaduwen vallen op je gezicht. Ons advies: neem een zakspiegeltje mee en check je look nog eens buiten of bij het raam.

Wat je erop smeert, moet er ook weer Af!
Nee, we willen niet zeuren. En we beseffen dat het potloodlijntje langs je wimpers er the morning after pas echt lekker smokey uitziet, maar toch moet je je elke avond ontschminken. Vraag om het even welk topmodel naar haar schoonheidsgeheim en je zult zien dat ze ons gelijk geeft. 

Kies: je ogen of je lippen
Heb je af en toe zin in make-up die wel opvalt? In dat geval moet je kiezen. Ofwel leg je het acceptop je ogen ( met een felgekleurde eyeliner, bijvoorbeeld), ofwel gaat alle aandacht naar je    ( knalrode) lippen. Zo krijg je een look die sterk en stijlvol is. Geef je jezelf roze wangen, smokey eyes en fuchsai lippen, dan weten de mensen om je heen niet waar ze eerst moeten kijken.

Smile!
Make-up is speelgoed voor grote meisjes en bedoeld om je mee te amuseren. Wist je trouwens dat ons lichaam een plezierhormoon ( dopamine) produceert als we ons opmaken? Make-up doet je er niet alleen goed uitzien, het geeft je ook een goed gevoel. Dus grijp je poeders en penselen, let's make-up and have fun!

Zo dit waren ze allemaal! Hopelijk vonden jullie het een beetje interessant !

Doei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten