Welkom bij Nailspolishbylaura
Hier zul je elke maandag en vrijdag nieuwe artikelen vinden.
ze kunnen zowel reviews, swatches, stashes als shoplogs bevatten. Maar ook op woensdag komt er iets heel leuk op namelijk een tip van de week!
Blijven bezoeken dus! En sluit je ook aan als volger van deze blog!

vrijdag 28 september 2012

Speel met de vorm van je gezicht

met een blush kun je spelen met de vorm van je gezicht. Net als bij oogschaduw maakt een donkere blush bepaalde delen minder opvallend.

Heb jij bolle wangetjes?
Wil je je jukbeenderen accentueren? Breng dan de blush aan in de vorm van een driehoek. Via de zij kant van je gezicht werk je tot halverwege je jukbeen naar het zachte gedeelte van je wang.

Heb jij een lang gezicht?
Wil je de lengte een beetje onderbreken? Breng de blush horizontaalaan aan de zijkanten van het gezicht, tot een centimeter onder het jukbeen. Werk niet helemaal door tot de zachte kuiltjes van je wangen. Want als je de blush midden in je gezicht aanbrengt, verleng je je gezicht.


Heb jij een vierkant gezicht?
Breng de blush vanaf halverwege je oor diagonaal aan tot de kaaklijn. De grote truc: breng wat blush aan boven je beide slapen. Dat kun je ook doen als je een breed voorhoofd hebt.
Neus
Ook de vorm van je neus kun je 'beschaduwen'. Heb je een brede neus, breng de blush aan de twee kanten van je neus aan. Heb je een lange neus, dan kan een tipje op het puntje van je neus de lengte breken.

Tip van de visagist:
Je kunt blush gebruiken op de plek waar die in eerste instantie voor gemaakt is. Maar je kunt ook je voorhoofd en je kin een 'likje' geven voor een extra accent en een gezonde blos.


Veel plezier hiermee!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten