Welkom bij Nailspolishbylaura
Hier zul je elke maandag en vrijdag nieuwe artikelen vinden.
ze kunnen zowel reviews, swatches, stashes als shoplogs bevatten. Maar ook op woensdag komt er iets heel leuk op namelijk een tip van de week!
Blijven bezoeken dus! En sluit je ook aan als volger van deze blog!

vrijdag 21 december 2012

NEONaturaals Catrice

Op half December 2012 t.e.m half Januari 2013 komt deze 'NEONaturals' limited edition in de winkels te liggen.



Deze keer staat Neon en nude in de picture. Maar waarom nu deze kleurtinten? 'Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht.', ' Ze creĂ«ren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten.' Zo legt Catrice hun kleur keuze uit.
Dankzij deze kleuren kunnen wij de winter een beetje opfleuren met felle kleuren, gecombineerd met mooi en zachte nude kleurtjes, voor degene die niet zo houden van heel fel.
Deze colletie is vooral een nail art collectie. Dus voor de nail art haters, is dit niet de juiste collectie.

Laten we kijken wat voor producten deze collectie aan ons te bieden heeft.

Ultimate NEON Nail Lacquer
01 Little Miss Sunshine, 02 For Bright Guys, 03 Mr. Brightsight,  04 Mrs. Brightsight, 05 Bright, Brighter & Brightest en 06 On The Bright Side Of Life

Dit zijn zes felle tinten van geel naar paars. Deze nagellakjes bevatten ook weer het bredere kwastje waar je door maar een keer over je nagel te gaan, je hele nagel gelakt is.
Deze nagellakjes kosten per stuk: 2,69 euro

Ultimate NATURAL Nail Lacquer
C01 Be Naturally Crazy, C02 Natural Is Calling, C03 Makes Me Smile, C04 Enjoy Me, C05 Have A Good Day en C06 Be Natural.

Deze zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘beige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. 
Deze nagellakjes kosten per stuk: 2,69 euro.

Nail art kit
Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creĂ«ren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in Ă©Ă©n kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Naast de Nail Art Brush, bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips.  
Deze nail art kit kost: 3,56 euro

Ik kijk zeker uit naar de nude tinten. Ik vind namelijk nude altijd wel iets mooi hebben op je nagels, heel het jaar door. Nudetinten staan sowieso netter dan felle kleuren. Verder kijk ik ook nog uit naar de Nail art kit. Ik draag vaak manicure en dat ene kwastje kan misschien een heel handige tool zijn.

Wat vind jij van deze collectie?
Laat het weten bij de comments!

groetjes!































































                                                                                                                                                                             













































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten